szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Kína két nagyvárosában a névjegyzékeken szereplő 23 ember közül 16-an járultak az urnákhoz; mindkét helyen rendben, különös esemény nélkül zajlott le a vasárnapi szavazás – közölte a külképviseleti választási iroda pekingi, illetve sanghaji elnöke.

A kínai fővárosban a 11 választásra jogosultból kilencen jelentek meg, a két ismeretlen hiányzó az első forduló alkalmával sem jött el. Pekingben délután két óra körül érkezett a kilencedik szavazó, de itt is – ahogyan Sanghajban – az utolsó pillanatig vártak, és helyi idő szerint este hét órakor zárták be a szavazóhelyiséget.

Sanghajban reggel röviddel fél 7 után érkezett az első szavazó, és kora délután jött az utolsó. Itt a 12-ből heten éltek választójogukkal. Ez 58,3 százalékos részvételi aránynak felel meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szoboszlai a BL-ben is olyan gólt rúgott, amiről napokig fognak beszélni

Szoboszlai a BL-ben is olyan gólt rúgott, amiről napokig fognak beszélni

Kicsit meghekkelte az IKEA termékeit egy magyar dizájner

Kicsit meghekkelte az IKEA termékeit egy magyar dizájner

Felfüggesztették az SZFE honlapját

Felfüggesztették az SZFE honlapját