szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Esztergom elleni politikai támadásnak tartja Knapp János, a város fideszes alpolgármestere, hogy a laptopjáról ellopott meztelen képei felkerültek a világhálóra.

"Ma reggel tudtam meg, hogy szélesebb körben nyilvánosságra kerültek azok a képek, amelyeket 11 évvel ezelőtt feleségemmel készítettünk saját magunknak, és soha nem gondoltuk volna, hogy idegen kézbe juthatnak" - mondta el a politikus hétfőn az MTI-nek.
   
A volt főállású, jelenleg társadalmi megbízatású alpolgármester emlékeztetett rá, hogy Meggyes Tamás polgármester házának felgyújtása előtt egyszer már névtelen levélben megküldték a képeket az esztergomi városházára "Ez csak a kezdet!" felszólítás és egy trágár szó kíséretében. A képlopás ügyében akkor ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek.
   
Knapp János szerint a magáncélra készült képeket a laptopjáról lopták el, valószínűleg számítógépes behatolás következtében, és nem csodálkozik azon, hogy az Esztergomot lejáratni kívánó erők felhasználják.
   
"Inkább büszkének kellene lennem, hogy tízévnyi tevékenység után nem a munkámban találnak kivetnivalót, nem azzal támadnak" - mondta az alpolgármester.
   
Knapp János meztelen képei egy pornóportálon bukkantak fel. Az egészalakos meztelen képeket is tartalmazó sorozatot egy "lolkabolka" nevű felhasználó töltötte fel az oldalra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kutatások eredménye: 4-5 hónap után már érződik az e-biciklizés hatása

Kutatások eredménye: 4-5 hónap után már érződik az e-biciklizés hatása

Keményebben kellene fellépni Moszkva ellen a lengyel elnök szerint

Keményebben kellene fellépni Moszkva ellen a lengyel elnök szerint

A koronavírus-védőoltás után a BioNTech igazi nagyágyúja: a rák elleni vakcina

A koronavírus-védőoltás után a BioNTech igazi nagyágyúja: a rák elleni vakcina