szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Egy hét múlva lekapcsolhatják a közvilágítást Esztergomban az önkormányzat tartozásai miatt, a Vértes Volán pedig december 19-én beszüntetheti a személyszállítást, mert a város három éve nem fizetett a cégnek - erről a település polgármestere beszélt a helyi képviselő-testület csütörtöki ülésén.

Tétényi Éva (független) mindezt akkor közölte, amikor a fideszes képviselők szerinte megpróbálták elbagatellizálni, hogy 400 millió forint hiányzik az újszülött gyermekeknek létrehozott Szent Miklós-alapból.

Az MTI információi szerint a város 109 millió forinttal tartozik a Volánnak, a közvilágítási cégnek pedig 62 millió forintos követelése van az önkormányzattal szemben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itthon

Esztergom: elvonnák a polgármester minden jogkörét

Az esztergomi fideszes képviselők visszavonnák a polgármesterre átruházott valamennyi feladat- és hatáskört, továbbá a város költségén autót biztosítanának a volt fideszes polgármesternek, Meggyes Tamásnak.

MTI Itthon

LMP-s alpolgármestert választottak Esztergomban

Az LMP-s Batyikné Csőke Ágnest választotta alpolgármesterré csütörtöki ülésén a fideszes többségű esztergomi képviselő-testület. Tétényi Éva független polgármester másik jelöltje Stámusz Andrea, a Jobbik képviselője volt.

Az éttermes Zsidai Royt egyre jobban érdekli az informatika

Az éttermes Zsidai Royt egyre jobban érdekli az informatika

A rendőrség keresi ezt a bringást, mert megrongált egy autót

A rendőrség keresi ezt a bringást, mert megrongált egy autót

Lehet, hogy végleg el kell búcsúznunk az Apple két számítógépétől

Lehet, hogy végleg el kell búcsúznunk az Apple két számítógépétől