szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Őrizetbe vettek, majd előzetes letartóztatásba helyeztek egy 35 éves barcsi férfit, aki a Dráva-parti városban több középiskola környékén fiatal lányokat zaklatott - közölte a rendőrség hétfőn.

Az ügyben az egyik barcsi középiskola ifjúságvédelmi felelősének jelzése alapján indult nyomozás - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. A közlemény szerint a férfi Barcs belvárosában, illetve középiskolák környékén több 16-20 éves fiatal lányt molesztált az elmúlt időszakban. Volt, akinek a combját simogatta, több lánynak a fenekére is rácsapott, egyiküket pedig "erőszakos bűncselekmény elkövetésével is megfenyegette, amely komoly félelemérzetet keltett a sértettben". 

A rendőrség a sértettek meghallgatása után rövid időn belül elfogta a zaklatót, a férfit a kihallgatása után négyrendbeli zaklatás és kétrendbeli tettleges becsületsértés vétségének gyanúja miatt őrizetbe vették, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte. A nyomozás, a bizonyítási eljárás az ügyben jelenleg is tart - közölte a rendőrség, azt kérve, hogy akinek a sérelmére Barcson az utóbbi időben hasonló jellegű cselekményt követtek el, vagy aki szemtanúja volt ilyennek, jelentkezzen személyesen a városi rendőrkapitányságon.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Elfogták a soproni szatírt

A magát mutogató férfi három éve járt át a városba, hogy lányokat, nőket zaklasson - közölte a helyi kapitányság.

Feljelentést tettek a kínai vakcina beszerzése miatt

Feljelentést tettek a kínai vakcina beszerzése miatt

Mennyire egyedülálló a magyar modell, amely rekordszámok mellett döntött az iskolák nyitásáról?

Mennyire egyedülálló a magyar modell, amely rekordszámok mellett döntött az iskolák nyitásáról?

Roma főszerepekbe roma színészeket – ezen is dolgozik egy speciális ügynökség

Roma főszerepekbe roma színészeket – ezen is dolgozik egy speciális ügynökség