szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A budapesti diplomáciai testület tagjai kedden délután rótták le kegyeletüket Mádl Ferenc volt köztársasági elnök emléke előtt.

A Köztársasági Elnöki Hivatal az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: szinte valamennyi Budapestre akkreditált misszióvezető felkereste a Sándor-palota déli kapujánál kialakított emlékhelyet; a megemlékezésen valamennyi szomszédos ország nagykövete megjelent.

Az életének 81. évében elhunyt volt államfő halála után gyászlobogókat tűztek ki a Köztársasági Elnöki Hivatal és az Országház épületére. A Sándor-palota budavári sikló felőli bejárata előtt pedig katonai díszőrség mellett alakítottak ki helyet a Mádl Ferencre emlékezők számára, akik hétfőn éjszakába nyúlóan keresték fel a Köztársasági Elnöki Hivatalt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Négy autó karambolozott az M3-ason

Négy autó karambolozott az M3-ason

392 ezer forintos átlagkeresetet mért a KSH

392 ezer forintos átlagkeresetet mért a KSH

Nagyobb teljesítmény kevesebb energiával: itt a Qualcomm új processzora, a Snapdragon 888

Nagyobb teljesítmény kevesebb energiával: itt a Qualcomm új processzora, a Snapdragon 888