szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Előbb befejeződött a lépcsőfelújítás: holnaptól ismét megáll az 5-ös HÉV a Margit híd budai hídfőjénél - közölte lapunkkal a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

©
Szerdától ismét megáll a H5-ös (volt szentendrei HÉV) a Margit híd budai hídfőjénél, így az arra utazók újra a korábban megszokott rend szerint közlekedhetnek - közölte lapunkkal a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). A Margit híd budai hídfő HÉV-aluljáró és az állomáshoz vezető lépcsőkar felújítása során a tervezettnél több mint tíz nappal korábban elkészültek a forgalomkorlátozással járó kivitelezési munkálatok.

A körúti villamosokra, illetve a hídfőkben megálló buszokra történő átszállás az aluljáró lezárását megelőzően megszokott rend szerint történik. A H5-ös jelzésű pótlóbusz közlekedése egyúttal megszűnik. Az aluljáró felújítása még folyamatban van, a környék továbbra is munkaterület marad.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!