szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Újraválasztották Varga Tamás polgármestert a vasárnapi időközi választáson a rábaközi Bogyoszló polgárai.

Szakályné Takács Edina, a választási bizottság elnöke elmondta: a 235 választásra jogosulttól 182 érvényes voksot kapott az ellenjelölt nélkül, függetlenként induló faluvezető. Rajta kívül az öttagú képviselőtestületbe Budai Zoltánné Kiss Edina, Pákai Kornél Róbert, Szabóné Boros Zsuzsánna Mária és Varga Imre Róbert jutott be - valamennyien függetlenként indultak - közölte. Egyikük sem volt tagja a 2010 októberében megválasztott testületnek.

Az időközi önkormányzati választást azért kellett kiírni, mert a képviselő-testület júniusban feloszlatta magát. Varga Tamás polgármester korábban arról számolt be, hogy a közte és a képviselők között kialakult személyes konfliktusok vezettek a döntéshez.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!