szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Négyen meghaltak, négyen megsérültek a nap folyamán történt balesetekben. Egy gázolót cserbenhagyás miatt őrizetbe vettek.

Teherjármű gázolta halálra a kerékpárját az út szélén toló nőt reggel Zala megyében. A halálos baleset Molnári és Murakeresztúr között, egy mellékúton történt. A teherautó Molnári irányából Murakeresztúr felé haladt, amikor a Molnári település végét jelző tábla után 270 méterre, eddig tisztázatlan okokból elsodorta a vele egy irányban kerékpárját az út szélén toló nőt. A baleset következtében az áldozat olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A helyszínen életét vesztette egy gépkocsivezető, miután járművével Szolnok felől Besenyszög felé haladva egy kanyarban letért az útról, majd fának ütközött. A gépkocsit egy nő vezette.

Őrizetbe vették azt a férfit, aki vasárnap hajnalban ittasan autójával halálra gázolt egy 15 éves helybeli lányt a Fejér megyei Lajoskomáromban, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A 30 éves mezőszilasi férfit gyanúsítottként hallgatták ki halált okozó ittas járművezetés miatt, majd bűnügyi őrizetbe vették. A segítségnyújtás elmulasztása ügyében a rendőrség még vizsgálódik.

Egy ember meghalt, négyen könnyű sérüléseket szenvedtek, amikor egy hajó öt emberrel a fedélzetén a partra futott vasárnap kora délután a Tiszán, Csongrád térségében. A Csongrád felől Szentes felé közlekedő nagyteljesítményű kisgéphajó vezetője feltehetően rosszul lett, és elveszette uralmát a jármű felett. Az irányítás nélküli hajó a partra futott és az oldalára dőlt. A vízi jármű vezetője a helyszínen meghalt, négy utas könnyű sérüléseket szenvedett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Határozat van róla, hogy jövőre megemelik a háziorvosok bérét

Határozat van róla, hogy jövőre megemelik a háziorvosok bérét

Pulitzer József, a szakma mélységeit és magasságait is megjárt sajtóguru

Pulitzer József, a szakma mélységeit és magasságait is megjárt sajtóguru

Pintér szerint nem marad felderítetlenül egyetlen korrupciós ügy sem, ami az emberek érdekeit sérti

Pintér szerint nem marad felderítetlenül egyetlen korrupciós ügy sem, ami az emberek érdekeit sérti