szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az MSZP Európai Parlamenti (EP) delegációjának vezetője szerint nem igaz, hogy lezárult volna az Európa Tanács (ET) vizsgálata a magyar médiahelyzetről.

Tabajdi Csaba közleményében Gyürk Andrásnak, a Fidesz EP-delegációja vezetőjének korábbi közlésére reagált, amelyben az állt, hogy sikeresen lezárult a párbeszéd az Orbán-kormány és az Európa Tanács között a magyar médiaszabályozásról.

Tabajdi szerint "szó sincsen arról, hogy minden rendben lenne; nemcsak az EP, hanem az Európai Bizottság is komoly bírálatokat fogalmazott meg a magyar médiaszabályozással szemben". Hozzátette, "jó lenne, ha Gyürk András és a Fidesz EP-delegációja felhagyna annak a számtalanszor megbukott mantrának az ismételgetésével, miszerint itt valamiféle titokzatos baloldali összeesküvésről van szó".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tizenegy aranybányászt kimenekítettek Kínában

Tizenegy aranybányászt kimenekítettek Kínában

Megváltozhat a Skoda százéves emblémája

Megváltozhat a Skoda százéves emblémája

Nyolc és fél milliónyi régészeti lelettel bukott le egy csempész

Nyolc és fél milliónyi régészeti lelettel bukott le egy csempész