szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Flashmobot tartanak február 18-án délután 5-kor a Parlament előtt. A szervezők azt kérik, hogy aki jön, hozzon magával olyan táblát, plakátot, transzparenst, amit kitenne az Országgyűlés elé.

Molinó flashmobra hívnak az Éhségmenet Facebook oldalán. "Az Egymillióan a Sajtószabdságért-osok mai akciója bebizonyította, hogy a rezsim csak úgy tudta provokálni az Éhségmenetet a parlament elé kifeszített megalázó molinóval, hogy visszaélt a rábízott hatalommal. Ezért hétfőn, február 18-án 17 órára ismét a Parlament elé hívunk mindenkit egy tiltakozó flashmobra" - írták.

©

A szervezők azt kérik, hogy aki jön, hozzon magával olyan táblát, plakátot, transzparenst, amit kitenne az Országgyűlés elé. Az esemény Facebook oldalát itt érheti el!

Mint megírtuk: megakadályozták szerdán délután a Milla aktivistáit abban, hogy saját óriásmolinójukat kifeszítsék a parlament mellett. Az Országgyűlés Hivatala a "hozzájárulás nélküli közterület használatért" 107 ezer forint megfizetésére kötelezte a Milla-aktivistákat. Mint ismert, hétfőn a békemeneteket is szervező CÖF molinója egy napig volt kifeszítve ugyanezen a helyen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Beindítják a robot tömeggyártását, ami időseket és betegeket segít majd gondozni

Beindítják a robot tömeggyártását, ami időseket és betegeket segít majd gondozni

Kézilabda-vb: sima vereség a spanyoloktól

Kézilabda-vb: sima vereség a spanyoloktól

Halálra gázolt a vonat egy nőt Dorognál

Halálra gázolt a vonat egy nőt Dorognál