szerző:
MTI

Nem kért a meglévőnél magasabb fokú biztosítást a pénteken e-mailben érkezett halálos fenyegetés miatt Navracsics Tibor.

A miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter Veszprémben, egy szakmai konferencia megnyitója előtt az MTI-nek arról is beszélt, hogy néhány évvel ezelőtt kapott már halálos fenyegetést, akkor Szijjártó Péterrel együtt tettek feljelentést a nyomozó főügyészségen.

Navracsics Tibor közlése szerint az e-mail pénteken a minisztériumba érkezett, a saját postafiókjába, névvel, de a nevet nem mondhatja meg, mert a nyomozás még folyik.

"Úgy gondolom, hogy sajnos előfordul ilyen a politikai életben. Ugyanakkor, mivel a jövőt nem tudjuk, komolyan kell venni minden ilyet, ezért is szóltam az ügyészségnek, hogy vizsgálják meg az ügyet" - kommentálta a történteket Navracsics Tibor.

A miniszter elmondta, hogy zaklatás miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. Közlése szerint nem kért a meglévőnél magasabb fokú biztosítást vagy más intézkedést biztonsága érdekében.

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium korábbi tájékoztatása szerint a halálos fenyegetést tartalmazó üzenet tárgymezőjében a "halal navracsicsra meg a tobbire" szöveg áll. A levélben a Ganxsta Zolee és a Kartel együttes Hasfalmetszők című számának egy mondata szerepel, Dopeman aláírással.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!