szerző:
Blikk
Tetszett a cikk?

A családjával ünnepelné meg a kormányfő 50. születésnapját, de mindenképpen külföldön.

Orbán Viktor a Blikkek adott rövid interjúban arra kérdésre, hogy a közelgő ötvenedik születésnapját hol ünnepli, elmondta: arra törekszem, nehogy itthon legyek.

"50 évesnek lenni ugyanis nem érdem, hanem állapot. Szeretném elkerülni azokat a pillanatokat, amiket túlzásnak lehet tekinteni. Elkerülném a zajos, látványos ünneplést, úgyhogy a feleségemmel abban maradtunk, elmegyünk az országból azon a hétvégén." Hozzátette: lehet, hogy csak Bécsig, de lehet, hogy a Tátráig, de az is lehet, hogy Kolozsvárig. Úgy tervezzük, hogy magunk leszünk a gyerekekkel - mondta.

2013. május 31-én – a kormányfő születésnapján – Budapesten, a Belvárosi Plébániatemplomban hálaadó szentmisét taratnak Orbánért.

A kormányfő egy másik, a stadion-beruházásokat firtatató kérdésre elmondta a Blikknek, hogy a most épülő stadionokat nem a futballistáknak építik, hanem az embereknek. „Vannak dolgok, amelyeket meg kell csinálni, a Puskás stadiont mindenképp rendbe kell hozni, mert 2018-ban a BL-döntőt szeretnénk fogadni. Az MLSZ elnökével már beszéltem erről. Az összes volt szocialista országban rendbe hozták a stadionokat, miért nekünk kellene szégyenkeznünk?”

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Így lett 12 milliárd euróval vastagabb magyar „országboríték” az EU-ban

Így lett 12 milliárd euróval vastagabb magyar „országboríték” az EU-ban

Hamufelhőbe borult Jáva szigete a Semeru vulkán kitörése után

Hamufelhőbe borult Jáva szigete a Semeru vulkán kitörése után

Dopeman Orbánról: Nem gondoltam bele, hogy mint érző lényt, alighanem megbántottam

Dopeman Orbánról: Nem gondoltam bele, hogy mint érző lényt, alighanem megbántottam