szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Több személyi változást is elrendeltek a főváros kerületi kapitányságain - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Pintér Sándor belügyminiszter "a szolgálat érdekében" augusztus 1-jei hatállyal a Magyar Nemzeti Bankba vezényelte Kohári Péter Zoltán rendőralezredest, a XI. kerületi kapitányság vezetőjét - közölte a rendőrség. Helyét a kapitányság eddigi helyettes vezetője vette át.

Papp Károly országos rendőrfőkapitány szintén augusztus 1-jei hatállyal felmentette az I. kerületi kapitányság vezetői feladatainak ellátása alól Kiss Szabolcs rendőrőrnagyot, akit ugyanakkor a VII. kerületi kapitányság irányításával bízott meg.

Szintén változott a kapitányság vezetése a XVII. kerületben, ahol augusztus elsejével Tóth Tamás budapesti rendőrfőkapitány felmentette posztjáról az eddigi kapitányt, Krammer György Zsolt rendőrezredest. Ő ezentúl az I. kerületi kapitányságot irányítja majd. Krammer helyét szintén eddigi helyettese vette át - tette hozzá a rendőrség.


 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!