szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

51 millió forintba került, hogy Orbán Viktor egy postai úton kiküldött könyvvel ajándékozta meg a legjobb tanulmányi eredményt elért érettségizőket – számolt be a Blikk.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, idén Györffy György Széchenyi-díjas történész István király és műve című könyvét kapták ajándékba az érettségizők Orbán Viktor miniszterelnöktől.

A Miniszterelnökség a legjobb tanulmányi eredményt elért diákokat akarta megajándékozni, így megközelítőleg 30 ezer példányt rendelt – derül ki a Blikk pénteki cikkéből.

A könyvek előállítása darabonként körülbelül 700 forintba került, ehhez jön még 24 millió forint postaköltség és a miniszterelnöki üdvözlőkártya előállítási költsége, ami 6 millió forintot tett ki – tudatta a lappal Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnöke.

A kormányfő legújabb küldeménye így összesen 51 millió forintba került.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!