szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Lányokat futtatott és súlyos testi sértésért is ült börtönben korábban az a férfi, aki pénteken halálra késelte saját hatéves fisfiát Füzesabonyban – írja a Blikk a férfi korábbi falubelijére hivatkozva.

Balhés természetű volt korábban is az a férfi, aki pénteken Füzesabonyban egy családi veszekedést követően a járókelők és a rendőrök szeme láttára agyonszúrta saját hatéves kisfiát – mesélte a Blikknek egy, a férfi korábbi lakóhelyén, Mezőtárkányban élő férfi. A nyilatkozó szerint T. György másfél éve költözött el a faluból, és onnan legutóbb súlyos testi sértésért vitték el a rendőrök. A férfi hirtelen haragú, agresszív volt, és a Blikknek névtelenül nyilatkozó forrás szerint lányokat is futtatott. A rendőrség mindezt nem erősítette meg, mint mondták, egyelőre nem adhatnak tájékoztatást.

A 42 éves férfi és élettársa pénteken a nagymamához vitték volna Mikulásozni hatéves fiukat, Gyurit, de a nyílt utcán összevesztek, majd a férfi maga elé kapta a gyereket és úgy üvöltözött. A kiérkező két rendőr nem lőhetett a gyerek miatt, a férfi azonban megszúrta a fiút és halálos sebet ejtett rajta. T. Györgyöt csak ezt követően tartóztatták le, a Blikk szerint a férfi bedrogozva próbált még magában is kárt tenni, de kevés sikerrel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már több mint 536 millió forintot gyűjtöttek Budapestnek járványkezelésre

Már több mint 536 millió forintot gyűjtöttek Budapestnek járványkezelésre

Már öt koronavírusos kosaras van az EB-selejtezőre készülő magyar válogatottnál

Már öt koronavírusos kosaras van az EB-selejtezőre készülő magyar válogatottnál

Kovács Zoltán már duplán kormánybiztos

Kovács Zoltán már duplán kormánybiztos