szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ma elfogadhatja az LMP országos válaszmánya a pártpénztárnok lemondását, miután kiderült, hogy cége több százmilliót nyert egy, a párt által is támadott állami pályázaton.

Korábban az Átlátszó.hu írta meg, hogy az LMP két tagjának cége 200-220 millió forintot nyert azon a megújulóenergia-beruházásokra kiírt állami pályázaton, amelyet maga az LMP is hevesen támadott, azt állítva, hogy baráti mutyipénzek kifizetését szolgálja. A Népszabadság szerdai száma emlékeztet arra, hogy az ügyben érintett Ladányi Attila (aki formálisan a párt adománygyűjtéséért felel) lemondott választmányi tagságáról , és az ugyancsak érintett Jakab Tamás pedig lemondott a pártpénztárnoki posztjáról. Szerdán az LMP választmánya várhatóan arról hoz majd döntést, hogy a lemondást elfogadja - írja a Népszabadság.

Ladányi
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!