szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Arra ért haza, hogy kislánya lélegeztetőgépen van, élettársa pedig többféle verziót adott elő a történtekről, míg végül megbukott a hazugságvizsgálaton – nyilatkozta a Velvet.hu-nak az a tápiószelei nő, akinek kétéves lányát múlt héten olyan súlyosan bántalmazták, hogy belehalt sérüléseibe. A nő élettársát emberöléssel gyanúsítják.

Szerdán szállították kórházba, pénteken pedig elhunyt az a tápiószelei kislány, akinek a halálos bántalmazásával a rendőrség most nevelőapját gyanúsítja.

A gyerek édesanyja, Gy. Anikó a Velvetnek adott interjúban mesélte el a történteket. Szerdán kora délután négyéves kislányával épp a keresztszülőknél volt, amikor telefont kapott, hogy baj van: miután hazament, látta, hogy kétéves lányát, Kirát próbálják a mentők újraéleszteni.

Azt mondta, hogy élettársa – akivel 2012 januárjában ismerkedett meg, és pár hónapja született közös gyermekük is – a történtekre nem adott egyértelmű magyarázatot, mindenkinek más verzióval állt elő. A férfit a rendőrség poligráfos vizsgálatnak vetette alá, amin megbukott – mondta a nő a Velvetnek.

Az édesanya a lapnak arról is beszámolt, hogy sosem látta, hogy a férfi bántotta volna a gyerekeket, de mégiscsak ez történhetett, mert a gyerekek féltek tőle. Utólag derült ki az is, hogy a járni tanuló Kirát egyszer a férfi lelökte a kazánházba, miközben azt állította, hogy annak ajtaja véletlenül nyílt ki, és így esett le a kicsi.

Az ügyészség szerdán indítványozta a férfi előzetes letartóztatását.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tavaly haltak meg a legtöbben Olaszországban a második világháború óta

Tavaly haltak meg a legtöbben Olaszországban a második világháború óta

A túlsúlyosaknak elsőbbséget kellene adni a védőoltáskor egy jelentés szerint

A túlsúlyosaknak elsőbbséget kellene adni a védőoltáskor egy jelentés szerint

Későbbre tették a Le Mans-i 24 órás autóversenyt, hogy már nézők is lehessenek

Későbbre tették a Le Mans-i 24 órás autóversenyt, hogy már nézők is lehessenek