szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A tett idején 15 éves fiú dinnyét akart lopni, és amikor ez nem jött össze, bosszúból fel akarta gyújtani a gazda házát. A bíróság szerint ez előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés.

Á. Lajost kedden 12 év börtönre ítélte a Debreceni Törvényszék, mert bosszúból felgyújtott egy házat – írta a szerdai Blikk.

A 17 éves fiú 2 évvel ezelőtt dinnyét akart lopni, de mivel ezt meghiúsították, elhatározta, hogy bosszút áll a tulajdonoson, és felgyújtja a házát. Tévedésből azonban egy másik házat gyújtott fel, és a megtámadott családnak az volt a szerencséje, hogy a szomszéd kisfiú észrevette a lángokat.

Ez a tett az első fokon eljáró bíróság szerint előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés kísérletének minősült, amiért 12 év szabadságvesztésre ítélték a fiút.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Sinopharm vakcináját 60 éven aluliaknak adják Kínában

A Sinopharm vakcináját 60 éven aluliaknak adják Kínában

Szlovákia újabb tömeges tesztelésre készül

Szlovákia újabb tömeges tesztelésre készül

656 millió forintnak megfelelő dollárt fizetett valaki egy régi Batman-képregényért

656 millió forintnak megfelelő dollárt fizetett valaki egy régi Batman-képregényért