szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ahogyan korábban szerette volna, Brüsszelben köt ki Gaudi-Nagy Tamás, csak éppen nem a Jobbik EP-képviselőjeként, hanem Morvai Krisztina szakértőjeként – tudta meg a Népszabadság.

A Jobbik EP-listáját vezető Morvai Krisztina szakértője lesz Gaudi-Nagy Tamás – értesült a Népszabadság.

Nemrég hosszasan írtunk arról, hogy az előző parlamenti ciklusban még a magyar parlamentben a Jobbik-frakció oszlopos tagjának számító Gaudi-Nagy hogyan lavírozta magát olyan helyzetbe, hogy sem parlamenti, sem EP-képviselő nem lett belőle.

Eszerint a Jobbikba egyébként soha be nem lépett jobbikos parlamenti képviselő azt szerette volna, ha a párt európai parlamenti képviselőnek küldi ki Brüsszelbe. Gyakran járt ki, többször látták kint a jobbikos Morvai Krisztinával. A Jobbik viszont nem őt akarta küldeni, sima parlamenti képviselőnek szánták, ebbe viszont ő nem ment bele.

A lapunknak nyilatkozó párttársai szerint Gaudi-Nagy ezután elszabadult, pártja többször elhatárolódott akcióitól, és olyan lajstroma lett pár hónapon belül, amelynek a legutolsó epizódjaként kedden a Kossuth téren az ott elhaladó Pásztor István vajdasági politikus ellen kezdte heccelni saját híveit, akik aztán nekirontottak a férfinak. Áder János köztársasági elnök pénteken elítélte az inzultust.

Morvai és Gaudi-Nagy
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meg akartak erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en

Meg akartak erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en

Kórházban töltötte a karácsonyt, most az ápolók segítségével megkérte a barátnője kezét

Kórházban töltötte a karácsonyt, most az ápolók segítségével megkérte a barátnője kezét

Minden második eladott BMW már SUV Magyarországon

Minden második eladott BMW már SUV Magyarországon