szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Részletes beszámolót közölt a felcsúti polgármester frissen közzétett vagyonnyilatkozatáról a csütörtöki RTL Híradó. Grafikonok, helyszíni felvételek segítségével mutatták meg, hogyan gyarapodott hatalmasat Mészáros Lőrinc vagyona. A műsorból Sonkodi Balázs miniszterelnökségi államtitkár cégének tartozásait sem hagyták ki, amelyekről csütörtökön a hvg.hu írt.

Lefagyott csütörtök délelőtt Felcsút honlapja, valószínűleg azért, mert közzétették ott a polgármester vagyonnyilatkozatát. Eszerint Mészáros Lőrinc négy év alatt meghetvenhétszerezte jövedelmét és meghúszszorozta megtakarításait. Részletek erről itt olvashatók.

Mészáros Lőrinc Orbán Viktor miniszterelnök jó ismerőse, meggazdagodása június 11-én is téma volt már az RTL Híradóban. Csütörtök este a kereskedelmi tévében az Indexen közzétett grafikonok segítségével szemléltették, hogyan alakult Mészáros cégeinek árbevétele illetve a polgármester vagyona.

Sonkodi Balázs volt cégének tartozásairól a hvg.hu írt csütörtökön. A miniszterelnökségi államtikár az RTL Híradóban szólalt meg először az ügyben: elismerte a tartozásokat, de a nemrég eladott Oxivit Kft. nehéz anyagi helyzetéért a finanszírozó bankot okolta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!