szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy fiatalembert kellett kimenteni csütörtök este a Dunából a Szabadság hídnál. A vízimentőket egy baráti társaság értesítette.

A Dunába esett egy fiatalember a Szabadság hídnál csütörtök este 7 körül - számolt be az RTL Klub Hírek műsora.

A férfi a Dunában sodródott, ahol előbb a stégekben próbált megkapaszkodni, végül a Bálna előtti fűzfáknál sikerült megállnia.

A víziumentőket egy fiatalokból álló baráti társaság hívta, akik a Bálna előtt ültek a pesti oldalon és arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi ruhában van a vízben.

A vízimentők elmondásuk szerint 2 perc alatt kiértek a helyszínre motorcsónakkal, majd előbb egy bottal próbálták odahúzni magukhoz a vízbe esett férfit, végül egy mentőövet dobtak neki és kihúzták. A fiatalembert mentőautó várta a Petőfi híd pesti hídfőjénél.

Egyelőre nem tudni, hogy honnan eshetett a vízbe a férfi, de elképzelhető, hogy a Szabadság hídról, ott ugyanis a rendőrök többeket kikérdeztek az eset után.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Országszerte kitisztult a levegő

Országszerte kitisztult a levegő

Hétmillió eurós befektetés a Codecoolban

Hétmillió eurós befektetés a Codecoolban

Megvan Dárdai Pál első győzelme

Megvan Dárdai Pál első győzelme