szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Már az interneten is az folyik, hogy ilyen lúzer csapatot még nem látott a világ, mint a magyar baloldal élén a frissen megválasztott vezetőkkel – mondta kedd reggel Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke a köztévében.

Hiába szeretnék egyszerre megtenni az összes lépést az MSZP-sek, a saját gyakorlatukból látszik, hogy abból csak hasra esés van – mondta Kósa Lajos az M1 Ma reggel című műsorában arról, hogy a műsorban korábban Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezető-helyettese felvetette, a devizahiteleket még az idén forintosítani kellene 2010-es árfolyamon.

Kósa felidézte, most folynak a bankperek a Fővárosi Törvényszéken, ezt követi majd az elszámolási törvény, és aztán jöhet a forintosítás. Úgy fogalmazott, egyébként is kedves, hogy az MSZP, amely rászabadította az országra a hitelcsapdát, felgyújtotta a házat, majd azt mondja a tűzoltóknak, hogy nem oltjátok elég gyorsan a tüzet. Szerinte mindez elég vicces.

Arról, hogy a szocialista európai parlamenti képviselők arra buzdítanak, ne szavazzák meg Navracsics Tibor biztosjelöltet, Kósa azt mondta, elég ritka, hogy valaki ilyet kezdeményez a saját hazájával szemben, de miután a szocialisták már számos alkalommal rárontottak Brüsszelben Magyarországra, ebben nincs semmi meglepő.

Ez szerinte egyébként teljesen kontraproduktív, a magyar szocialistáknak semmilyen tekintélyük nincs sem Európában, sem Magyarországon. Már az interneten is az folyik, hogy ilyen lúzer csapatot még nem látott a világ, mint a magyar baloldal élén a frissen megválasztott vezetőkkel, és tényleg ez egy lúzer gárda, ha belegondolunk, mit művelnek – tette hozzá a műsorban.

A debreceni polgármester szerint semmi jele nincs annak, hogy megújulna a baloldal. Elkezdődött a parlament, Tóbiás József MSZP-s frakcióvezető olyan mantrát mondott el, melynek a valósághoz semmi köze nincs – közölte Kósa Lajos. Azt mondta, neki személy szerint Cseh Tamás egyik dala jutott erről eszébe, ami a Kádár-rendszerről szólt úgy, hogy elutazott a valóság nevű nagybátyánk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mától lehet Európa jövőjébe beleszólni

Mától lehet Európa jövőjébe beleszólni

Mangó Gabriella háziorvos: Belejöttek a betegek a „Facebook-rendelő” használatába

Mangó Gabriella háziorvos: Belejöttek a betegek a „Facebook-rendelő” használatába

Nemzeti ünneppé nyilvánítaná június 19-ét a CÖF

Nemzeti ünneppé nyilvánítaná június 19-ét a CÖF