szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Büki Zoltán április 3-ra szervez tüntetést. A tömeg a tervek szerint a Hősök teréről Budán át a Kossuth térre vonul, hogy "a szabad véleménynyilvánításért, a gyülekezési jog biztosításáért, a sajtó szabadságáért" demonstráljon.

A Lánchidat elfoglaló ellenzéki aktivista, Büki Zoltán április 3-ra szervez tömegtüntetést a kormány ellen. A tervek szerint a tüntetők a Hősök teréről a Várkert bazár és a Lánchíd érintésével a Kossuth térre vonulnak, hogy "a szabad véleménynyilvánításért, a gyülekezési jog biztosításáért, a sajtó szabadságáért" demonstráljanak - olvasható a Facebookon.

Büki Zoltán az útdíj ellen demonstrál
©

Mint arról beszámoltunk, a szerda esti csúcsforgalomban Büki Zoltán vezetésével ellenzéki aktivisták zárták le a Lánchidat. A spontán demonstrációnak, amely alaposan felforgatta a környék közlekedését, egy óra elteltével a rendőrség vetett véget.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Magyar fejlesztők megcsinálták a mindentudó Covid-útlevelet

Magyar fejlesztők megcsinálták a mindentudó Covid-útlevelet

Húsvét utánig fennmaradnak a korlátozások Olaszországban

Húsvét utánig fennmaradnak a korlátozások Olaszországban

Hillary Clinton könyvet ír

Hillary Clinton könyvet ír