szerző:
hvg.hu

Kósa Lajos szerint tömegével keresik fel az emberek a pártirodákat, hogy a Fidesz aláírásgyűjtésén a menekültkvóta ellen tiltakozzanak.

Hat nap alatt negyedmillió aláírást gyűjtött a Fidesz a kötelező betelepítési kvóta ellen – közölte Kósa Lajos frakcióvezető pénteken Debrecenben.

"Tömegével keresik fel az emberek a Fidesz-irodákat, jól érzékelhető, hogy tenni akarnak valamit a kvóta ellen, ami Magyarország érdekeivel ellentétes" – fogalmazott. Ígérete szerint addig folytatják az aláírásgyűjtést, amíg nem szüntetik meg a kvótát.

©

Kósa szerint az aláírók nem értik, amint a kormány sem: hogyan lehetséges, hogy "a magyar választók megkérdezése nélkül, a kormány és az Országgyűlés ellenében másutt döntsenek arról, kit engedjünk be az országunkba?".

Egyébként is ki gondolhatja komolyan – kérdi Kósa –, hogy azok a migránsok, akik Németországba, Dániába vagy Svédországba akarnak menni, és onnan betelepítik őket Magyarországra, Bulgáriába vagy Romániába, ott is maradnak, és nem indulnak azonnal vissza?

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!