szerző:
hvg.hu/MTI
Tetszett a cikk?

Az európai vezetők által "importált" bevándorlókról adott interjút Orbán Viktor egy cseh lapnak. Annak leiratát az MTI szombaton reggel leközölte, aztán visszavonta.

A Lidové Noviny című cseh napilapnak adott Orbán Viktor-interjú részleteit közölte szombaton reggel az MTI, az erről szóló hírt a hvg.hu is átvette, Orbán problémája: a bevándorlók baloldali szavazók lettek címmel. 

A délelőtt folyamán azonban a távirati iroda azt közölte, hogy az európai menekülthelyzetről szóló interjú végeredményben nem is jelent meg a cseh lapban, hanem annak jövő hét szombati számában közlik majd.

Az MTI így az erről szóló anyagot visszavonta, a hvg.hu pedig a hírügynökséggel kötött szerződése értelmében a változásokat át kell, hogy vezesse. Az itt egyszer már megjelent interjúrészletekkel tehát várhatóan a jövő szombaton találkozhatnak majd olvasóink.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Müller: Kimutatták Magyarországon a dél-afrikai vírusmutációt

Müller: Kimutatták Magyarországon a dél-afrikai vírusmutációt

Népszava: 717 ezer felnőtt nem szerepel az oltási tervben

Népszava: 717 ezer felnőtt nem szerepel az oltási tervben

Feljelenti Rogán apósát az OLAF-nál a Momentum

Feljelenti Rogán apósát az OLAF-nál a Momentum