szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A veszprémi rendőrök két személy azonosításához kérik a lakosság segítségét, akik egy nemzeti dohányboltban terelték el az eladó figyelmét, és így lopták meg őt.

A Veszprémi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi és nő 2015. december 10-én 20 óra 30 perc és 20 óra 40 perc közötti időben egy veszprémi dohányboltban vásárolt, majd pénzváltást kezdeményezett. A férfi ennek során elterelte az eladó figyelmét, közben pedig a kasszából készpénzt tulajdonított el.

A férfi 30-35 év körüli, normál testalkatú, kb. 185-190 cm magas, fekete oldalra fésült rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű kabátot viselt.

A nő 30-35 év körüli, hosszú fekete hajú, normál testalkatú, kb. 165 cm magas, az elkövetéskor szintén fekete kabátot viselt. Mindkét személy beszélt német és angol nyelven is.

©

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható ismeretlen férfit és nőt felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Veszprémi Rendőrkapitányság 06/88/428-022-es központi számán, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!