szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Molnár Zsolt (MSZP) arra kíváncsi, hogyan kívánja kezelni a kormány az ismét súlyosbodónak tűnő helyzetet.

A súlyosbodó illegális migrációs helyzettel kapcsolatos kérdéseivel Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordul az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke. Molnár Zsolt ezt a testület keddi zárt ülése után jelentette be.

Molnár Zsolt arról beszélt, hogy Magyarország déli határain ismét fokozódik a migrációs helyzet, egyre többen próbálnak meg bejutni a kerítés megrongálásával az országba. A szocialista politikus szerint viszont mivel a migrációs helyzet nemcsak a Belügyminisztérium hatásköre, hanem a honvédelmi, az igazságügyi és a külügyi tárcát is érinti, ezért kérdéseivel Orbán Viktorhoz fordul, hogy megtudja, miként kívánja kezelni a kormány a helyzetet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Venezuela új lapot nyitna Bidennel

Venezuela új lapot nyitna Bidennel

Kirúgta Frank Lampardot a Chelsea

Kirúgta Frank Lampardot a Chelsea

Az EU keményen az asztalra csapott az oltóanyaggyártókkal való tárgyaláson

Az EU keményen az asztalra csapott az oltóanyaggyártókkal való tárgyaláson