szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Győri Gábor Budapestre költözne egy olyan mozgássérült otthonba, ahol egy fokkal emberhez méltóbb életet élhetne.

Pénzt kunyerálok, mint SICKRATMAN. Eddig azt gondoltam, hogy ez gáz, ez ciki, de egy jelentős művész példáján felbuzdulva gondoltam, megpróbálom én is

írta ki a Facebookra Győri Gábor, aki egy mozgássérült, 32 éves férfi, miután a magyar pop-rap zenész pénteken a rajongóihoz fordult támogatásért.

Győri Gábor azt írja a Facebookon, hogy egy világvégi faluban lakik, egy mozgássérült-otthonban, és szeretne felköltözni Pestre, egy olyan otthonba, ahol egy fokkal emberhez méltóbb életet élhetne.

Ehhez viszont pénzre lenne szükség. Az én fogalmaim szerint elképesztően sok pénzre. Kábé annyira, mint amennyit tegnap Sickratman összekalapozott.

A posztban kiírta az OTP-s számlaszámát: 11773023-00333094

Szombat délutánig több mint ezren megosztották a posztot, és több kommentelő jelezte, hogy utalt pénzt Gábornak.

Pénzt kunyerbálok, mint SICKRATMAN. Eddig azt gondoltam, hogy ez gáz, ez ciki, de egy jelentős művész példáján...

Közzétette: Gábor Győri – 2016. február 26.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!