szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

"Hahó, facebookosok!" – így köszönt be Orbán Viktor miniszterelnök a parlamentből a rajongóinak abból az alkalomból, hogy számuk átlépte az 500 ezret.

"Hahó facebookosok, újabb rekordot döntöttünk, átléptük az 500 ezres álomhatárt. Továbbra is várok mindenkit, hajrá Magyarország, hajrá magyarok!" – mondta Orbán Viktor azon a szelfigyanús videón, amelyet dolgozószobájából küldött a facebookos rajongóknak.

A lájkolók száma jelen pillanatban 500 257, és egyre nő! Vele együtt valószínűleg a hasonló kommentek száma is:

"Köszönjük szépen,miniszterelnök úr haza szeretettből jelesre vizsgázott,minden jót kívánunk önnek,és segítő társainak!!"
"Miért is retteg Öntöl az aberràlt nyugat?Mert olyan irànyt mutatott amit az európai nép követni akar! És követni is fog még ha az elitnek nem tetszik akkor is!!!!!:)"
"Nagyon köszönjük.. Miniszterelnök Úr!Ez a beszéd, mondanák az ősmagyarok!Büszkék vagyunk Önre és féltjük..."

500.000

500.000

Posted by Orbán Viktor on Monday, 21 March 2016

Nem sokkal az után, hogy Orbán bejelentette az ötszázezret, többen leiratkoztak az oldalról, ami által rövid időre ez a vicces állapot alakult ki a miniszterelnök Facebook-falán:

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Visszafogja magát a Jaguar Land Rover

Visszafogja magát a Jaguar Land Rover

A Wizz Air vezérigazgatója szerint legelőbb 2024-re állhat talpra a szektor

A Wizz Air vezérigazgatója szerint legelőbb 2024-re állhat talpra a szektor

Zöld rendszámos Kiák tesztje: szabadidőautó a kombi ellen

Zöld rendszámos Kiák tesztje: szabadidőautó a kombi ellen