szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Igen rövid határidőre, szeptember végéig el kell készülnie a Hősök tere közeli székház rekonstrukciójának – mondta Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke. Meghívásos pályázaton választották ki a kivitelezőt. A Lendvay utcai székház a kapcsolattartás, a közösségépítés központja lesz, a 2018-as kampányt már onnan akarják irányítani.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Szeptember végéig felújítják a Fidesz budapesti, Lendvay úti székházát – közölte Kubatov Gábor alelnök a Magyar Hírlappal.

Az épület funkciójában is kibővül, a kapcsolattartás, a közösségépítés központja lesz a székház. A terv az, hogy a 2018-as választási kampányt már innen irányíthatják, az épületben helyet kap egy ötvenfős, modern sajtókonferencia-terem is. Kubatov megjegyezte, székházuk jelenlegi állapotában még egy sajtótájékoztató megtartására sem alkalmas.

Kubatov Gábor szerint ha már a közeli Városliget és a Hősök tere is megújul, kormánypártként nem hagyhatják, hogy egy romos épület rontsa az összképet. A kivitelezőnek a tetőt, a belső kereket és a külső vakolatot is fel kell újítania.

Közölte, 460 millió forintos költséggel számolnak, a beruházást részben tartalékaikból, részben pedig hitelből finanszírozzák. A meghívásos pályázatra három cég adott be érvényes pályázatot, az ajánlatok kiértékelését közjegyző előtt végezték. Azt a kérdést, hogy ki nyert a pályázaton, Kubatov kikerülte.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!