szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Távozik a posztjáról Óbarok elöljárója, mivel a Felcsút melletti településnek nem sikerült forrásokat szereznie, és szerinte ez személyével hozható összefüggésbe.

A Feol számolt be arról, hogy januári határidővel lemond Borbíró Mihály, Óbarok-Nagyegyháza polgármestere, mivel a községnek nem sikerül a pályázatokon nyernie. Önmagában ez még nem volna szélesebb érdeklődésre számot tartó hír, ám a település azzal a Felcsúttal határos, amelyet Mészáros Lőrinc vezetésével, állami pénzekből szinte világvárosi színvonalra fejlesztettek.

„Rossz tapasztalataim vannak pályázati ügyekben, de elfogadom, hogy ez bizalmi kérdés. Egy inkább politikafüggő a források elérhetősége, s velem, a függetlennel szemben nincs bizalma a kormányzatnak. Miattam ne kerüljön a település hátrányos helyzetbe, kapjon lehetőséget olyan jelölt, akinek nagyobb az esélye a bizalomra” – nyilatkozta a távozni készülő Borbíró.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Fidesz egy stadion árát adja a fiatal dolgozóknak a választás előtt

A Fidesz egy stadion árát adja a fiatal dolgozóknak a választás előtt

Meglehet Merkel utódja

Meglehet Merkel utódja

Év végén már új utascentrumban vehetjük a vonatjegyeket a Keleti pályaudvaron

Év végén már új utascentrumban vehetjük a vonatjegyeket a Keleti pályaudvaron