szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Időre és problémamentes szüléssel jött világra Orbán Ráhel és Tiborcz István kislánya, tudta meg a Bors. A lap szerint a szülők titkolóznak, de a miniszterelnök már haza is indult Franciaországból.

Hétfőn délután megszületett Tiborcz Alíz, Orbán Ráchel és Tiborcz István közös gyermeke. A Bors értesülései szerint a hírre a miniszterelnök megszakította Eb-turnéját és már úton van hazafelé. A lap úgy tudja, hogy a kisbaba 3300 grammal és sok hajjal született.

Utalnak arra is, hogy Alíz érkezésével továbbra is marad "a női túlerő" a családban, Orbánnak ugyanis négy lánya mellé érkezett egy leányunoka. Orbán Ráhel eleve hétfőre volt kiírva, a szülés pedig komplikációmentesen zajlott.

A Bors úgy tudja, Orbán Ráhel ugyanott szült, ahol hét évvel ezelőtt legkisebb testvére is született, a Kútvölgyi úti kórházban. Azt írják, hogy Ráheléknek sikerült titokban tartaniuk a gyermekük nemét s nevét a terhesség egész ideje alatt és továbbra is távol akarják tartani az újságírókat a családtól.

Még fiatal, életerős emberként gondolok magamra, furcsa lesz, ha egyszer csak nagyapának szólítanak – mondta Orbán Viktor három évvel ezelőtt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Oltásban jól, Covid-halálozásban rosszul állunk a világban

Oltásban jól, Covid-halálozásban rosszul állunk a világban

Gázpisztollyal lövöldöztek Kispesten

Gázpisztollyal lövöldöztek Kispesten

Liszteszsákokban szállított egy férfi kutyakölyköket és egy kecskét, vádat emeltek ellene

Liszteszsákokban szállított egy férfi kutyakölyköket és egy kecskét, vádat emeltek ellene