szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Két férfi kirabolt kedden kora délután egy zálogházat Marcaliban. Egy szabadnapos rendőr észrevette őket, kalapáccsal támadtak rá, de az ütéseket egy maga elé tartott hirdetőtáblával felfogta. A bűnözők elmenekültek, ékszereket vittek magukkal, pár perccel később azonban elkapták őket.

Marcali belvárosában, a zálogház előtti járdán álltak meg motorral rablók kedden, negyed 2 körül. Fehér ruha volt rajtuk, a bukósisakjukat pedig szigetelőszalaggal tekerték körbe.

©
©
©

A zárva tartó üzlet kirakatát betörték egy kalapáccsal és onnan kipakolták az arany ékszereket egy táskába.

©

Pont arra járt a Marcali Rendőrkapitányság szolgálaton kívüli rendőre, aki a bűnözők motorjából kivette az indítókulcsot. Ekkor az egyik férfi kalapáccsal támadt. A rendőr egy hirdetőtáblát kapott maga elé, így fogta fel az ütéseket.

©

A rablók az ékszerekkel együtt elfutottak, a szabadnapos rendőr és három járókelő utánuk rohant. Időközben erősítés érkezett, így néhány percen belül a helyszín közelében elkapták a két zalahalápi férfit. Egyikük 19, a másik 47 éves.

Bevitték, kihallgatták, majd őrizetbe vették őket. Kezdeményezik előzetes letartóztatásukat – derül ki a police.hu-ról.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egy pszichológiai irányzat, ami csupa jó dologról szól

Egy pszichológiai irányzat, ami csupa jó dologról szól

300 ezer magyar keres munkahelyet magának

300 ezer magyar keres munkahelyet magának

UNICEF: Oktatási vészhelyzet van

UNICEF: Oktatási vészhelyzet van