szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Még a leggondosabb kezek sem tudták teljesen lehalkítani a fújolást.

Orbán Viktort határozottan kifütyülték a Hidegkuti-stadion csütörtöki avatóünnepségén:

Az Orbán Viktor Facebook-oldalára feltöltött videót azonban sikerült úgy megvágni, hogy ebből alig hallani valamit. Annyira azonban mégsem sikerült lehalkítani a katlanszerű MTK-stadionban visszhangzó fújolást, hogy Orbán beszédébe ne szüremkedjenek be a hangok.

Aznap este az MTI-nél sem emlékeztek meg arról, hogy kifütyülték volna a miniszterelnököt, a szemérmes elhallgatás azért nagyon érdekes, mert például szeptember 29-én az állami hírügynökség egy szocialista rendezvény alatt részletesen beszámolt róla, hogy Molnár Gyulát és Gurmai Zitát füttykoncert fogadta, meg arról is, hogy Drezdában Angela Merkelt kifütyülték a radikálisok.

Ezért macerás az ilyen önpromó, hiszen aki a kényelmetlen epizódokat elhallgatja, az mindjárt kicsit elferdíti a tényeket. 

Két évvel ezelőtt jobban sikerült a videószerkesztés, akkor a Fradi-stadion avatóján fütyülték ki a miniszterelnököt, de a Facebook-oldalára felkerült videón csak a buzdítás hallatszik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A válásáról beszélt az amerikai first lady

A válásáról beszélt az amerikai first lady

Lefoglalták a helyszínt június végére a Balaton Soundra

Lefoglalták a helyszínt június végére a Balaton Soundra

Mohamed szaúdi trónörökös rendelte el Khashoggi meggyilkolását

Mohamed szaúdi trónörökös rendelte el Khashoggi meggyilkolását