Kétévnyi szolgálat után távozik Magyarországról Colleen Bell amerikai nagykövet.

Colleen Bell amerikai nagykövet a Facebookon jelentette be, hogy még a hónapban elutazik Magyarországról, miután lejár a nagyköveti megbízatása.

"Köszönöm, Magyarország, az irántam és családom iránt tanúsított kedvességet és barátságot. Hiányozni fog az itteni munkám, de tovább dolgozom majd az országaink közötti kapcsolatok erősítésén. A következő pár hétben formálisan és informálisan is elköszönök majd" – tette hozzá a nagykövet.

Bell 2015 januárja óta tölti be a nagyköveti posztot, de sejteni lehetett, hogy Donald Trump elnökké választása után nem ő marad az Egyesült Államok budapesti nagykövete.

Gazdag, szép és politizál: ő lesz az USA magyarországi nagykövete

Colleen Bell a makulátlan amerikai álomélet megtestesítője, a Gazdagok és szépek életét éli, csak épp nem intrikákkal tölti ki szabadidejét, hanem jótékonykodással és politizálással. Obama lelkes rajongója és pénzgyűjtője az előzetes várakozások szerint megkapja a magyarországi nagyköveti állást, már csak a szenátus jóváhagyására van szükség.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!