szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A salgótarjáni Fidesz kezdeményezi Kakuk Zoltán visszahívását a helyi népjóléti bizottságból a Sándor Máriával kapcsolatos megnyilvánulása miatt – tudta meg a Hír TV.

A fideszes politikus hétvégén egy Facebook-posztban sajnálkozott azon, hogy a fekete ruhás nővérként ismertté vált Sándor Mária ápolónő öngyilkossági kísérlete nem sikerült. Kakuk Zoltán úgy fogalmazott: „Kár, hogy túlélte”. Azt is írta, hogy „aki öngyilkosságot követel az én szemembe nem ember!!” Kakuk később törölte ugyan a posztját, de annak nyomai a többiek hozzászólásaiban megmaradtak.

Az RTL Híradó hétvégén megkereste Kakukot, aki Sándor Máriától bocsánatot kért, majd elmagyarázta, hogy szavai nem neki szóltak, ő általában így gondolkodik mindenkiről, aki öngyilkosságot kísérel meg.

Kakuk Zoltán a Hír TV-nek is magyarázkodott, sőt, itt már azt mondta, hogy egy kávéra is meghívná Sándor Máriát, de a posztjáról nem mond le, mert nem érzi magát hibásnak.

A Hír TV hétfőn közölte, hogy a salgótarjáni Fidesz kezdeményezi Kakuk Zoltán visszahívását a helyi népjóléti bizottságból a Sándor Máriával kapcsolatos megnyilvánulása miatt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!