szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A miskolci választmányi ülés után elengedte magát kicsit a KDNP frakcióvezetője. Sajnálja, hogy a Fidesz–KDNP-n kívül nincs az országban kormányképes erő. Mezőkövesden tódulnak a fiatalok a KDNP-hez.

Jól működik a Fidesz-KDNP szövetség, ugyanakkor nem jó látni a magyar politikai életben, hogy a "többi párt köreiben kormányképes erő alig jelenik meg" – jelentette ki Harrach Péter, a kisebbik kormánypárt frakcióvezetője kedden Miskolcon, a KDNP Borsod-Abaúj-Zemplén megyei választmányának ülése után. 

Szavai szerint olyan politikai életre lenne szükség Magyarországon, amelyben erős pártok mutatnak alternatívát, azonban ma "sajnos az egyetlen kormányképes erő a Fidesz–KDNP-szövetség". Azért sajnos, mert "a többi párt gyenge képességeket mutat fel, amely a támogatóik számára méltatlan".

Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke azt mondta, Mezőkövesden új KDNP-alapszervezet alakult, egyre több fiatal csatlakozik a párthoz. A párt keresztény értékeinek hangsúlyozása a fiatalságnak, az új generációnak vonzerőt jelent, tart a fiatalítás, az ifjúság fontosnak tartja a keresztény értékeket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nézők előtt rendezik a Forma-1-es Monacói Nagydíjat

Nézők előtt rendezik a Forma-1-es Monacói Nagydíjat

Medgyessy szerint hibázott a DK, amikor a keleti vakcinák ellen beszélt

Medgyessy szerint hibázott a DK, amikor a keleti vakcinák ellen beszélt

Elkobozzák a nagybányai polgármester igazolatlan eredetű vagyonát

Elkobozzák a nagybányai polgármester igazolatlan eredetű vagyonát