szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az írót és barátját két férfi provokálta, letépték a kitűzőjét, a ruháját.

Egy férfi írja a Facebookon, hogy szombat este egy Budapest belvárosában található helyen a CEU-s kitűzője miatt bele és barátjába kötött két férfi. (A sértett később kérte, távolítsuk el a nyilvános Facebook-posztját a cikkből.) "A haverunk (aki kb. 195 cm) repült a székek és asztalok közé. Rólam letépték a kitűzőt, a kabátot, táskát, pulóvert. Közben azt üvöltötték, hogy szétvernek minket, nem tűrik meg maguk között az ellenségeiket, a provokátorokat, a liberálisokat." Sőt megpróbálták őket kivinni az utcára, hogy ott folytassák a verést. A biztonsági őr nem lépett közbe, végül az egyik pultos lány tette helyre a kötekedőket.

"A magam részéről mindenesetre ezúton is szeretnék gratulálni Orbán Viktornak, Bayer Zsoltinak, Kósa Lalinak és a többi viszkető tenyerűnek, hogy a folyamatos ellenségkép gyártással, hosszú évek kitartó munkájával ilyen szintű gyűlöletet plántáltak a támadóinkhoz hasonló agyatlan frusztrált kis idióták lelkébe, és eljuttatták ezt a társadalmat arra a szintre, hogy ma meg akarnak verni embereket azért, mert kitűzőt vesznek fel, és szeretnek egy egyetemet" – teszi hozzá a sértett.

A bár a Facebookon kért elnézést a történtek miatt:

Nemrég egy férfit a Nem maradunk csendben tüntetés után vertek meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Retró, kagylós mobiltelefon lehet a Galaxy Buds Próból

Retró, kagylós mobiltelefon lehet a Galaxy Buds Próból

A koronavírus miatt megbetegedett tanárok négyötöde nem kapta meg a 100 százalékos munkabérét

A koronavírus miatt megbetegedett tanárok négyötöde nem kapta meg a 100 százalékos munkabérét

Özil után újabb világbajnok távozik az Arsenaltól

Özil után újabb világbajnok távozik az Arsenaltól