szerző:
hvg.hu

Nem probléma a kormánypártban, hogy a szövetséges ellen másfélmilliárdos csalás vádja miatt nyomoznak.

Amíg a Lungo Drom megválasztja elnöknek Farkas Flóriánt, addig ő is megbízik benne – mondta Orbán Viktor, miután megkérdezték, nem zavarja-e, hogy a képviselő ellen 1,6 milliárd forintos csalás gyanújával nyomoznak. Az RTL Klub Híradója most Kósa Lajost kérdezte meg, a Fidesz frakcióvezetője pedig ennél is tovább ment: mint mondta,

én nem tudok olyan eredményről, ami megalapozná azt, hogy most vele szakítani kellene.

Azt is hozzátette azért: ha igaznak bizonyulnak a vádak, „hogy ennyit meg annyit tett el, akkor természetesen újragondoljuk az együttműködést”.

A Lungo Drom múlt heti kongresszusán a a küldöttek ellenszavazat és tartózkodás nélkül, egyhangúlag választották meg újabb öt évre Farkas Flóriánt elnöknek.-

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!