szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Két napja indult, de már több ezren írták alá azt a nyilvános petíciót, ami a kormányzati Soros-plakátkampány elleni kiállásról szól.

"Ti, akiket ugyanúgy megdöbbent a Soros György ellen szétszórt gusztustalan plakátfergeteg, mint engem, akik zsigerből elutasítjátok a gyűlöletkeltés minden formáját, akik úgy érzitek, hogy az ország gazdasági és társadalmi vezetői ezzel a plakáttal és a sok előzővel túllépték az emberi és politikai tisztességminimum legalsó szintjét is, írjátok alá ezt a petíciót!” – olvasható a két napja indult petíción, amely nyilvános, bárki elolvashatja és aláírhatja itt.

A petíciót elindító Dárdai Zsuzsa azzal a gondolattal indította útjára az aláírásgyűjtést, hogy amit Orbán Viktor kormánya tesz, az sajnos mindenkit minősít, ezért kell nyilvánosan összefogni. A voksok gyűjtéséről a Szabad Pécs számolt be elsőként.

Ahogy megírtuk, a plakátok sokaknál kiverték a biztosítékot, Bokros Lajos lefasisztázta Orbán Viktort, a Mazsihisz és a neten sok civil is tiltakozik az antiszemita, gyűlöletkeltő kampány ellen.

Özönlenek a mémek, hekkelik a plakátokat
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Áder János visszadobta a családi gazdaságok törvényét

Áder János visszadobta a családi gazdaságok törvényét

Economist: A vasfüggöny helyén szivárványfüggöny választja szét Európát

Economist: A vasfüggöny helyén szivárványfüggöny választja szét Európát

Müller: A 40-49 éves korosztályt érinti leginkább a koronavírus

Müller: A 40-49 éves korosztályt érinti leginkább a koronavírus