szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tavaly júliusban halt meg a Turay Ida Színház fiatal munkatársa, miután egy férfi el akarta lopni a kocsiját. Az ügyben most zárták le a nyomozást, Sz. Lajos ellen több bűncselekményben vádemelést javasolnak.

A férfi okozta annak a nőnek a halálát, aki saját autója alá szorulva vesztette életét – erre jutott a rendőrség, miután lezárta a nyomozást a tavaly júliusi eset ügyében.

Egy 24 éves gödöllői nő tavaly július 28-án késő este ért haza. Megállt autójával a ház előtt, majd kiszállt a kocsiból, hogy kinyissa a kaput. Ekkor a 35 éves Sz. Lajos beült az autóba és megpróbált elhajtani a helyszínről. A nő ezt meg akarta akadályozni, azonban az autó az út melletti árokba sodródott, maga alá temetve a nőt, aki ennek következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

©

A férfi segítségnyújtás nélkül elmenekült a helyszínről, azonban a rendőrök másnap délután elfogták Isaszegen.

Mint arról beszámoltunk, a fiatal nő, Berze Zsófia a Turay Ida Színház szervezési vezetője volt. "Fiatal volt, kedves és szép. Tőle fosztott meg bennünket egy gyilkos, aki elfutott a tett színhelyéről" – emlékezett meg róla a színház produkciós igazgatója.

Sz. Lajos ellen halált okozó közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás halált okozó elmulasztása, valamint más bűncselekmények miatt nyomoztak. Az ügyet a napokban lezárták, az iratokat átküldték az ügyészségnek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újoncok megalázása és népirtás után puccsal jutott hatalomra a mianmari tábornok

Újoncok megalázása és népirtás után puccsal jutott hatalomra a mianmari tábornok

Merkely: Most semmi esélyét nem látom annak, hogy nyissunk

Merkely: Most semmi esélyét nem látom annak, hogy nyissunk

Egy síncsere után 120-ig gyorsulhatnak a vonatok a ceglédi vonal egyik szakaszán

Egy síncsere után 120-ig gyorsulhatnak a vonatok a ceglédi vonal egyik szakaszán