szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az apa olyan erővel ütötte pofon a fiút, hogy bevérzett a szeme.

Felfüggesztett börtönbüntetést javasol a járási ügyészség arra a bokodi férfire, aki 2016 októberében úgy pofon vágta a 11 éves fiát, hogy bevérzett a szeme – írja a Komárom-Esztergom megyei online lap, a Kemma.hu.

A lap azt írja, a Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az 51 éves bokodi férfivel szemben, a járási ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

A férfi, a felesége és közös gyerekük Bokodon, egy családi házban éltek. A 11 éves kisfiú iskolai magatartásával évek óta voltak problémák, 2016 októberében viszont a fiú több szaktanári figyelmeztetőt kapott magatartási problémái miatt. Az apa ezért büntetésül eltiltotta a fiút a számítógép használattól. Mikor a kisfiú sérelmezte a büntetés hosszú időtartamát, a férfi nagy erővel tenyérrel pofon ütötte a gyereket, aki ettől megtántorodott, és az ajtófélfának esett.

A bántalmazás alkalmas volt arra, hogy a gyereknek 8 napot túl gyógyuló sérülést okozzon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szentségtörés Samantha nélkül forgatni a Szex és New Yorkot

Szentségtörés Samantha nélkül forgatni a Szex és New Yorkot

Csak semmi pánikgomb: okos megoldás az idősek rémálmára

Csak semmi pánikgomb: okos megoldás az idősek rémálmára

Az én hetem: Parti Nagy Lajos elmondja, beoltatná-e magát az orosz vakcinával

Az én hetem: Parti Nagy Lajos elmondja, beoltatná-e magát az orosz vakcinával