szerző:
Tetszett a cikk?

Pénteken felavatták a két évvel ezelőtt elhunyt köztársasági elnök szobrát Óbudán, az eseményen Göncz unokája, Benedek Márton a hvg.hu-nak bejelentette, a Momentumban politizál.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Benedek Márton korábban Együtt-alapító volt, de azt mondja, a 2014-es összefogás miatt kilépett a pártból. Most a Momentumban tűnt fel újra. Azt mondja, sok közös van nagyapja politikai öröksége és a párt célkitűzései között.

Videónkból kiderül, milyen politikai ambíciói vannak, és az is, hogy a 2018-as választásokon Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter kihívója lenne egyéniben.

Cikkünk megjelenése után nem sokkal levelet kaptunk Szigetvári Viktortól, az Együtt Országos Politikai Tanácsának elnökétől, aki arról tájékoztatta lapunkat, hogy Benedek idén júniusban lépett ki a pártból, előtte a 2014-es EP-listán is szerepelt. A tervek szerint Jászberényben szeretett volna indulni egyéniben a párt színeiben, Szigetvári azt mondta, idén májusban fórumot is tartott a választókerületben.

Hamarosan hosszabb videóval jelentkezünk az avatásról, ahol Jordán Tamás szavalt, Bródy János zenélt, Koncz Zsuzsa énekelt és nagyon sokan voltak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A járvány alatt sem állt le Európa meghódításával Kína

A járvány alatt sem állt le Európa meghódításával Kína

Timothy Garton Ash: Orbánnak csak a hatalom és a pénz a fontos

Timothy Garton Ash: Orbánnak csak a hatalom és a pénz a fontos

Hiába a figyelmeztetés, amerikaiak milliói utaztak repülőn a hálaadás napi ünnepségre a rokonaikhoz

Hiába a figyelmeztetés, amerikaiak milliói utaztak repülőn a hálaadás napi ünnepségre a rokonaikhoz