szerző:
hvg.hu

Összeszólalkozott a szórakozó társasággal, a levegőbe lőtt egy férfi.

Fegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítják azt a férfit, aki ma hajnalban gázpisztollyal próbált rendezni egy vitát az erzsébetvárosi Marek József utcában. Az egyik társasház földszintjén az ott lakó 28 éves férfi összeszólalkozott a házban szórakozó társasággal, és egy engedély nélkül tartott gáz-riasztó fegyverrel a egyet levegőbe lőtt. A lövés miatt senki sem sérült meg. A rendőrök húsz perc után a férfit elfogták és fegyverét lefoglalták, majd előállították és kihallgatták.

(Forrás: Police.hu)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!