szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az áldozatok történeteiből csinált viccet egy nemzeti konzultációs fórumon.

A publicista egy, a Facebookra feltöltött videó tanúsága szerint a soroksári fórumon valóságos stand upot nyomott azokon a nőkön gúnyolódva, akik Marton Lászlót, a Vígszínház lemondott főrendezőjét nevezték meg zaklatójukként.

"Beültünk a színházba, föl a kakasülőre a sötétbe, kezdődött a darab, és Marton László megfogta a kezem, és a sliccére rakta. És én olyan rémült lettem, hogy egész előadás alatt fogtam. Mondtam Barnabás barátomnak, éppen olvastuk együtt, azt mondta, Jézus Mária, vajon a szünetbe elengedte?" – mondta Bayer, mire a közönség harsány nevetésben tört ki.

Később úgy folytatta:  "Nem tudom, feltűnt-e önöknek, az elmúlt 2 évben minden egyes nap volt egy hír arról, hogy melyik migráns, melyik országban, kit erőszakolt meg, kislányt, kisfiút, kit ölt meg. Két hete viszont csak azt halljuk, hogy melyik producer, rendező, színész melyik kicsi leánykának húzta oda a fejét ötödször. Biztos véletlen, nem?"

Marton László ellen a vádak miatt fegyelmi eljárást kezdeményez a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektora.

(via Hír TV)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!