szerző:
hvg.hu

Az még valahol menthető, hogy névtelenül nyilatkozók alapján nem ad ki hírt a Magyar Távirati Iroda, ám Kerényi Miklós Gábor a felmerült vádak miatt vasárnap kérte nyugdíjazását, erről úgy küldött körbe egy közleményt, hogy alatta ott volt az Operettszínház álláspontja is. Maros Ákos színész arccal és névvel előállt azzal, Kerényi 1994-ben vállfával elfenekelte Szegeden, mire az Operettszínház kiadott egy közleményt, hogy azonnali hatállyal felmentik Kerényit. Lőrinczy György Operett-főigazgató interjúját sem szemlézték.

Kerényi Miklós Gábor nevére rákeresve egy október 17-i hírt dob ki az adatbank, de az is csak arról szól, mit mutatnak be tőle a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Lőrinczy György főigazgatóra keresve egy október 26-i hír az utolsó találat, amelyet a Hangfoglaló Program kapcsán adtak ki.

Az Operettszínházra pedig ezek jönnek elő:

©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Gergely Márton-Windisch Judit Itthon

Kerényi Miklós Gábor: "Én úgy éltem meg, hogy segíteni próbálok"

Nyugdíjazásom én kértem, ezért engem kirúgni nem lehet - mondta a hvg.hu kérdésére Kerényi Miklós Gábor, miután kedd délelőtt az Operettszínház bejelentette: azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól a KERÓ művésznéven ismert rendezőt, az intézmény eddigi művészeti igazgatóját. Kerényi állítja, hogy az ellene felhozott esetek egy olyan oktatási folyamat játékos részei voltak, amelyek kölcsönösségen alapultak, és nem volt szexuális töltetük. A rendező azt mondja, egész egyénisége szabálytalan, de a történetek mögött nem volt valódi zaklatás, abuzálás, szexuális erőszak. Kerényi Miklós Gábor Szentpéterváron rendez, így telefonon beszéltünk vele.

Barcelonában lenne polgármester a volt francia kormányfő

Barcelonában lenne polgármester a volt francia kormányfő

Nem a vihar miatt kémlelik az eget a turistákat hajóztató adócsalók

Nem a vihar miatt kémlelik az eget a turistákat hajóztató adócsalók

Hóágyúval verébre: a Hegyvidék szerint ők csak a sportolókat védik a nagyberuházással

Hóágyúval verébre: a Hegyvidék szerint ők csak a sportolókat védik a nagyberuházással

Íme a siker titka 8 pontban!

Íme a siker titka 8 pontban!

Négy fideszes polgármester titkolja a végsőkig vagyonnyilatkozatát

Négy fideszes polgármester titkolja a végsőkig vagyonnyilatkozatát

Idén is nagyot kaszálhat a Sziget Zrt.

Idén is nagyot kaszálhat a Sziget Zrt.