szerző:
hvg.hu

Hadházy Ákos LMP-s társelnökre rászállt a kormánymédia, a politikai elemző szerint a mostani esettel átléptek egy határt.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Török Gábor politikai elemző szerint átlépett egy határt a TV2 azzal, hogy "meghalt Hadházy áldozata" címmel közöltek egy olyan riportot, amely Hadházy szomszédjának haláláról számol be. Az ügy a napokban került elő újra, a kormányoldali média szerint Hadházy kisemmizte volna idős szomszédját, míg a politikus azzal érvelt, a férfi évekig ingyen használta a vizüket, majd próbáltak vele eltartási szerződést kötni, amit a lánya végül megakadályozott. Erről hosszabban épp szerdán írt. Az idős férfi nemrég került kórházba.

Török Gábor a Facebook oldalán azt írta, "egy kampányba sok minden belefér. A politikusnak sok mindent el kell viselnie, a politikai újságírónak sok mindenhez kell adnia az arcát. Már eddig is voltak nagyon durva pillanatok, és lesznek még durvábbak is, de ez a címadás kétségtelenül egy újabb mélypont, egy újabb határátlépés."

Az Origo ugyanezzel a címmel közölte a hírt. Hadházy erre még nem reagált, de szerdán azt írta, azért támadják, mert a Fidesz "mocskosul fél".

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!