szerző:
hvg.hu

A gyerekre a dédszülei vigyáztak, amikor az eb rátámadott saját kertjükben.

Gondatlanságból elkövetett emberölés vétségének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a rendőrség, miután egy nyúli családi ház kertjében az ott élő család másfél éves kislányát megmarta a kutyájuk.

A gyereket már a helyszínen, majd a rohamkocsiban és a győri Petz Aladár Kórházban is többször újraélesztették, de a sérülései annyira súlyosak voltak, hogy nem sikerült megmenteni az életét – mondta az RTL Klub Híradójának Oláh Attila, az intézmény orvos-igazgatója.

A kutyát a támadás után a hatósági állatorvos szállíttatta el. Az ebet karanténba helyezték, a sorsáról később döntenek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!