szerző:
hvg.hu

Választási videó sztárokkal.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A magyarországi Facebook-sztárok politikai állásfoglalásának napja a mai: előbb az amúgy nem sokat politizáló Tibi atya állt ki keményen a kormányváltás mellett, majd az ország leghíresebb macskája, Erzsi Fenevadova jelezte egy videóban: Gyurcsány Ferencet támogatja az április 8-i parlamenti választáson.

Erzsi nyávogását gazdája, Homonnay Gergő tolmácsolja a volt miniszterelnök Facebook-oldalára feltöltött videón. Azt azért cáfolta, hogy Erzsi Gyurcsány macskája lenne.

Rajtuk kívül még Lang Györgyi „vicceskedik” azzal, hogy „Hallgass a szívedre, szavazz a DK-re”, Fülöp Zsuzsa operaénekesnő, Haraszty István Édeske képzőművész és Kuncze Gábor volt SZDSZ-elnök pedig voksolásra és az ellenzék támogatására kéri nézőit.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!