szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Berkecz Balázs intézett kérdéseket a kozármislenyi fórumot tartó Hoppál Péter, illetve Lomnici Zoltán CÖF-szóvivő felé, mire kiabálás kezdődött, röviddel utána pedig elszabadultak az indulatok: Berkecz elindult kifelé, erre többször is meglökték, cibálták, beszóltak neki, és az Együtt politikusa által közzétett videó szerint meg is rúgták.

A Zoom.hu beszámolója szerint Lomnici többek között arról beszélt a fórumon, hogy "Nigéria lakosságának több mint 80 százaléka, legalább 100 millió ember AIDS-es, vagyis a megerőszakolt svéd lányok közül 5-ből 4 elkapta a HIV-fertőzést, illetve az AIDS-et."

Emellett az is elhangzott, hogy "olyan víruseredetű betegségeket hoznak magukkal, mint a nyugat-nílusi láz, ebola és a többi, aminek nincs gyógyszere."

Berkecz erre a felszólalások végén feltette a kérdést Lomnici Zoltánnak, méghozzá azt, hogy "nem ég az arca egy ilyen náci propaganda után?" Válasz nem érkezett, viszont durván elszabadultak az indulatok. A dulakodás a videóban 1 óra 46 perctől kezdődik.

Berkecz a Zoom-nak azt mondta, nem sérült meg, és hogy kérdését az váltotta ki, hogy szerinte másfél órányi tömény gyűlölet hangzott el a fideszes fórumon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!